El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Bigote’ Arrocet reconeix haver estat infidel: “Tots els homes enganyem”
  • CA

Edmundo Bigote Arrocet va entrar a concursar a Secret Story, en teoria, per netejar la seva imatge. María Teresa Campos l’ha perjudicat molt durant aquests dos anys des de la ruptura, moment en el que va començar a criticar l’humorista. Ha arribat a assegurar públicament, de fet, que havia estat molt cruel amb ella i que l’havia deixat a través d’un missatge de Whatsapp. Ell nega tota aquesta història i assegura que la periodista no vol dir la veritat per fer-lo mal. És per això que Bigote ha decidit compartir la seva versió, la que no deixa gaire bé a la presentadora. La sorpresa ha arribat a la gala d’aquest diumenge, quan s’han emès unes imatges del xilè en les que reconeix haver estat infidel: “Tots els homes ho fem, només cal saber fer-ho bé. I aquell home que negui haver estat infidel algun cop, menteix”. Unes declaracions molt controvertides que li han generat un munt de crítiques a la xarxa.

No content amb això, Arrocet seguia parlant de les seves aventures sense cap mena de vergonya: “Jo mai no he reconegut les infidelitats davant de la meva parella, això no. D’allò que els ulls no veuen el cor no se’n dol… A més a més, en els països àrabs et pots casar amb tres o cinc dones i no passa res. El costat occidental és més fals perquè cadascú té la seva xicota i la seva amant, en la majoria de casos. Crec que la infidelitat és relativa perquè la portem a dins tots els homes“.

Bigote Arrocet, en un photocall / Europa Press

Una actitud masclista que de ben segur que no farà gens de gràcia a María Teresa Campos i les seves filles, encara que Bigote no s’hagi referit concretament al període en el que sortia amb la presentadora. Van sortir durant sis anys, un periode llarg en el que, pel que sembla, Bigote no hauria estat fidel a la seva parella. Que parli amb tanta naturalitat sobre un tema tan espinós farà parlar molt, d’això no hi ha cap dubte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa