El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bigote Arrocet es nega a vacunar-se contra la Covid-19
  • CA

Miguel Bosé, Victoria Abril, Zayra Gutiérrez de Benito… tots ells han generat desenes de titulars en haver-se saltat les restriccions sanitàries o haver posat en dubte l’existència de la covid-19. Ara un nou membre se suma al club dels negacionistes: Edmundo Arrocet -conegut artísticament com a Bigote-.

L’actor, humorista i exparella de María Teresa Campos ha donat ara unes polèmiques declaracions que el fan situar-se en el punt de mira. Ho hauria fet, a més, sense adonar-se’n. Kiko Hernández ha explicat a ‘Sálvame’ que Bigote parlava amb un dels redactors del programa però es va oblidar de penjar el telèfon quan la conversa va acabar. Va ser aquí quan es va deixar anar donant realment la seva opinió.

“Comencen a ‘huevear’ que cal vacunar-se ja. Em parlen d’una vacuna i no me la poso ni cagant. No vull saber res de vacunes de cap tipus. Ni una!”, són les paraules que ha pronunciat Edmundo Arrocet i que ha emès ‘Sálvame’.

El missatge de Víctor Sandoval a Bigote

Aquestes paraules han causat molta sorpresa entre els col·laboradors del programa de les tardes de Telencico. A més, Víctor Sandoval, que estava al plató, ha perdut als seus dos pares a causa del corovirus. “Si té por de posar-se la vacuna i agafar el virus està en la millor opció, que és no posar-se-la. Aquesta gent que està en risc extrem d’agafar-lo i morir, que sigui negacionista em sembla la millor opció”, ha reaccionat el tertulià amb ironia. Per a ell, negar la covid “és com veure un cotxe de cares i dir que ‘no ve”.

Després, Víctor Sandoval s’ha dirigit a Bigote mirant a la càmera. “Nega-ho, nega-ho, que t’enxamparà el tren”, ha conclòs.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Albert a abril 15, 2021 | 12:24
    Albert abril 15, 2021 | 12:24
    El que diu ell és que no es vol vacunar de res, no nega el Covid. No cal ser negacionista per això.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa