Bertín Osborne treu a la llum per què el van fer fora d’Antena 3

Bertín Osborne acumula un currículum televisiu llarg, amb projectes molt diferents entre si. Ara bé, durant l’últim programa de ‘Mi casa es la tuya’ ha tret a la llum una anècdota que demostra que podria haver tingut encara més èxit. 

El presentador estava entrevistant Camela, Andy y Lucas i Taburete, tres grups musicals que li donaven ales a revelar que podria haver acabat sent presentador d’Operación Triunfo: “Em van proposar a mi presentar el primer ‘OT’, el de Bisbal i companyia. La productora em va dir que estrenarien un programa, em van explicar com aniria i vaig acceptar la proposta perquè estava convençut que funcionaria moltíssim”.

Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya'   Telecinco

Bertín Osborne a ‘Mi casa es la tuya’ / Telecinco

Com és que Carlos Lozano va acabar substituint-lo, doncs? “Va arribar la cadena en la qual treballava, Antena 3, i em van dir que ells no ho veien. Els hi vaig dir que es posessin ulleres perquè serà un pelotazo, però no ho veien. Al final ho va comprar la cadena de la competència, TVE, i van posar Carlos Lozano de presentador”.

“Vaig criticar públicament la cagada d’Antena 3 i em van fer fora. No em van renovar el contracte…”, confessa. Una proposta de feina molt sucosa que va acabar en acomiadament sorpresa.

 

Nou comentari