L’amant de Bertín Osborne pateix un atac d’ansietat en públic

Bertín Osborne encadena una controvèrsia rere una altra. La premsa l’assenyalava recentment per un problema amb Hisenda que ell ha negat, però aquesta investigació sobre les seves finances no és l’únic que l’ha col·locat en primera línia mediàtica. De fet, és la seva vida sentimental sobre el que més es parla. Primer, per haver anunciat que es divorciava de la dona sobtadament després de més de 20 anys junts. I, poc després, per la filtració de la identitat d’una amiga especial… que ho està passant molt malament perquè els paparazzi la persegueixen a totes hores. Parlem de Chabeli Navarro, l’exparticipant de MYHYV amb qui l’han relacionat. En un primer moment, el cantant i presentador negava haver tingut res amb ella; una versió completament oposada a la de Chabeli.

Sense poder parar de plorar, l’amiga especial de l’artista confessava en un vídeo d’Instagram que acabava de patir un atac d’ansietat: “Estic molt nerviosa. No sabeu com estan sents aquests últims mesos per a mi. Cada vegada em passen coses noves, no puc parlar ni explicar res… però ho estic passant molt malament. No és just tot el que m’està passant i tinc una impotència increïble”. Més endavant publicava un escrit en el que demanava perdó: “Ho sento, necessitava desfogar-me. Aquests últims mesos estic plorant una nit sí i l’altra també”.

Chabeli Navarro demana perdó després de publicar un vídeo que preocupava els seguidors / Instagram

Els reporters d’Europa Press l’han gravat aquest matí pel carrer en les que suposa la seva reaparició després d’aquelles imatges tan preocupants: “Em trobo molt millor, sí. A Instagram vaig esclatar perquè necessitava treure tot el que tinc a dins i desfogar-me. No he parlat del tema aquestes setmanes i volia que sabéssiu el que estic passant. El meu advocat m’ha dit que m’he de tranquil·litzar“.

Chabeli Navarro esclata davant les càmeres / Europa Press

“Aquests mesos han estat molt dolents, però no puc dir per què. No puc dir res, però una ja es casa de tot plegat. No parlaré malament de Bertín perquè li tinc estima, però espero que algun dia se sàpiga tot i pugui explicar per què ho estic passant tan malament. El tema està en mans dels meus advocats”, deixava caure de manera misteriosa i generant expectació.

Nou comentari