El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bertín Osborne ho aconsegueix: Jorge Javier obre les portes de casa en una tendra entrevista
  • CA

Bertín Osborne ho ha aconseguit. El presentador entrevistarà Jorge Javier Vázquez en un intent desesperat de millorar l’audiència de ‘Mi casa es la tuya’. El programa de Telecinco no ha començat la temporada fent unes xifres gaire bones, amb la qual cosa necessita bombes per captivar més teleespectadors. Després de dos anys treballant a la mateixa cadena, finalment Osborne ha convençut el presentador de Sálvame. I quin millor escenari per anunciar-ho que al plató del programa del cor? El cantant hi ha anat per promocionar el seu últim disc de ranxeres i ha aprofitat per donar l’exclusiva: “Vinc de fer un programa a casa de Jorge Javier i ha estat espectacular i molt entranyable”. 

 

 

El que més ha sorprès, més enllà de la notícia en si, ha estat la localització. Molts entrevistats d’Osborne s’havien negat fins ara a ensenyar les seves cases, el que va portar el programa a decidir que llogarien una casa i totes les converses es gravarien allà. Com és, doncs, que en Jorge Javier ha decidit ensenyar el seu pis igualment?

 

El que sí que ha volgut respondre el català és com s’ha sentit durant l’entrevista. Ho ha fet a l’última columna de ‘Lecturas‘, en la qual ha confessat que ha estat repassant la seva infància per tal de poder recordar-la bé amb Bertín: “M’he adonat que tornar a la meva infància no em fa especialment feliç. No va ser aquella etapa tan idíl·lica que tants troben a faltar”.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

 

L’escrit l’ha aprofitat per criticar com era Espanya llavors i com segueix sent ara: “Vaig néixer el 1970 amb Franco viu. Era una Espanya trista, carregada d’absurda moralitat i por a tot. Quin avorriment les setmanes santes, que no es podia posar la poca televisió que hi havia -recordem, només existia un canal- ni la ràdio, ni cantar perquè estava molt mal vist. Quin avorriment el temor que tenia la gent i que va calar d’una manera molt profunda en el meu pare, que evitava sempre parlar de política”.

 

“Vaig néixer sota les ordres d’un pare sever que en els estudis no em deixava passar ni una perquè volia que aconseguís el que ell no va fer: estudiar a la universitat. A aquella tensió se li va sumar l’angoixa de sentir en aquella Espanya grisa en la qual m’agradaven els nens en comptes de les nenes. Quaranta anys després segueixo rebent el mateix tipus d’insults”, lamenta.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

 

“Quaranta anys després surt Pablo Casado dient que l’avortament no és un dret. Quaranta anys després seguim en el mateix punt que fa quaranta anys. I en el meu cas, el més dolent no és que ja no em quedin forces per discutir, sinó que no vull malgastar-les a debats que no haurien ni de produir-se, perquè la llibertat no es discuteix, s’hi arriba. I un cop conquerida, no hauríem de cometre la irresponsabilitat de posar-la en dubte”. 

 

Què explicarà durant l’entrevista amb en Bertín? Farà alguna confessió inèdita? 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa