Bertín Osborne, captat a Barcelona de la mà d’una altra dona: “Les fotos podrien costar 70.000 €”

Diverses revistes tindrien sobre la taula unes imatges que podrien provar que hi hauria hagut terceres persones implicades en el divorci del presentador

Bertín Osborne és protagonista de totes les portades des que anunciés el sorprenent divorci. Fabiola i ell formaven una de les parelles més consolidades i estimades de l’star-system espanyol, però han decidit trencar la relació després de 14 anys de matrimoni i dos fills en comú. Són molts els que es pregunten què ha pogut passar, encara que ells asseguren que ha estat la incompatibilitat dels seus caràcters el que els ha fet prendre aquesta decisió.

Socialité no s’ho creu i posa èmfasi en les presumptes infidelitats que hauria comès el cantant i presentador des que surt amb Fabiola. De fet, aquest cap de setmana han donat veu a un paparazzo que revela que existeixen unes fotografies seves a Barcelona de la mà d’una altra dona.

Expliquen que es tracta de 30 o 40 fotografies de Bertín captades el maig del 2012, quan ja estava casat amb Fabiola. En elles se’l veuria en companyia de la mateixa dona durant diferents dies, amb qui mantindria una actitud molt pròxima: “Em consta que aquestes fotos existeixen i que s’estan oferint a totes les revistes del cor”.

Bertín Osborne podria veure publicades unes fotografies seves amb una presumpta amant / Telecinco

Fins ara hauria aconseguit que les fotografies no sortissin a la llum, però seguiran ocultes ara que se sap la seva existència? El fotògraf assegura que en aquella època es podrien haver pagat 70.000 € per aquestes fotos, el que té sentit tenint en compte que hauria estat una prova de la infidelitat de Bertín.

Ara tornen a tenir interès gràcies al divorci, per la qual cosa podríem veure-les en els quioscos pròximament. Ara bé, ell no hi confia: “Les revistes es van negar a comprar-les el 2012 i em diuen que ara també s’hi estan negant. Sembla que ho fan per protegir Bertín“.

Nou comentari