El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La filla petita de Bertín Osborne, atacada per un goril·la
  • CA

Claudia Osborne i José Entrecanales van casar-se el passat 2 d’octubre, una cerimònia que mostrava la cara més emotiva de Bertín Osborne. Els fotògrafs el van captar molt emocionat, especialment en el moment que entrava la filla del braç a l’església: “És la meva nena petita i m’ha emocionat molt”, reconeixia públicament el cantant.

Aquesta setmana ha acudit al plató d’El Hormiguero per promocionar el seu nou disc i Pablo Motos aprofitava per preguntar-li, precisament, sobre la boda de la filla. L’artista es mostrava molt content i treia a la llum una anècdota del viatge de noces dels nuvis que no s’havia filtrat a la premsa encara. La filla, que es dedica al món del coaching, i el marit han posat rumb a Uganda, un país a l’est d’Àfrica que els ha captivat. El problema arribava amb un incident amb un goril·la que s’ha convertit en l’anècdota més comentada del viatge: “Em truca i em diu que estava recolzada en un arbre quan, de sobte, apareixia un goril·la per darrere i li donava un clatellot que la tirava a terra”.

La filla de Bertín Osborne publica una foto de la boda / Instagram

Afortunadament tot va quedar en un ensurt, tal com demostraven els riures exagerats de Bertín. No podia parar de riure en transmetre aquesta anècdota de la filla, la que podria haver acabat molt pitjor. La parella de nuvis ja torna a ser Espanya, tal com han reconegut a la xarxa. De fet, ella mateixa compartia un parell de fotografies d’una boda que assegura que sempre recordarà amb molta il·lusió: “Va ser el dia més màgic de la meva vida”. No ha publicat cap fotografia del viatge per Àfrica, però de ben segur que li ha fet gràcia veure el pare parlar-ne amb tanta diversió.

Després de moltes especulacions, l’exdona de Bertín Osborne no acudia a la cerimònia. Fabiola Martínez i Bertín han estat junts més de 20 anys i tenen dos fills en comú, però fa pocs mesos anunciaven que havien decidit trencar i fer vides separades. Molts esperaven que Fabiola acudís a la boda de la fillastra, tenint en compte que sempre han mantingut molt bona relació. Finalment, però, optava per no acudir i no treure protagonisme a la núvia en el seu gran dia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa