El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bertín Osborne sorprèn amb les seves primeres paraules després del divorci: “Potser em faig Tinder”
  • CA

El divorci de Bertín Osborne i Fabiola després de més de 20 anys junts va sorprendre molt els seguidors de la parella. Pares de dos fills, formaven un dels matrimonis més estables del star-system espanyol. Ambdós han assegurat que la ruptura ha estat amistosa i que els problemes de convivència i la incompatibilitat de caràcters han estat els únics motius. Des de llavors Bertín no s’havia tornat a pronunciar al respecte, fins ara que ha parlat sobre l’amor en el seu programa de Canal Sur.

El presentador ha convidat les Azúcar Moreno, amb qui ha parlat sobre l’art de lligar en temps de pandèmia. Les restriccions fan difícil poder conèixer noves parelles i tenir cites, per la qual cosa les cantants li recomanaven que es creés un perfil a una aplicació com Tinder. Toñi Salazar reconeixia que havia provat sort a Tinder, tot i que encara no tenia massa clar com funciona: “Has d’entrar a Kinder (sic) i allà pots lligar”. Un error en el nom que repetien més de cinc vegades. Bertín no donava crèdit: “Ah, llavors hi ha una aplicació que es diu com els ous de xocolata?”.

Una escena surrealista en la qual el presentador mostrava interès per si funciona. Toñi explicava que en el seu cas no posava la fotografia de la cara perquè no la reconeguessin i revelava anècdotes divertides amb diversos nois: “I si m’apunto jo a aquesta aplicació? Perquè m’imagino que tots els que estan allà volen un meneíto i ho deixen clar en el quart missatge”.

Un sobtat interès que sorprèn, tenint en compte que l’últim que havia dit al respecte és que mai no tornaria a tenir parella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa