El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Discurs controvertit de Bertín Osborne: “Visca el Rei i la Guàrdia Civil”
  • CA

Bertín Osborne ha fet esperar els seus fans, però finalment s’ha pronunciat sobre la gestió que està fent el govern en la crisi del coronavirus. El presentador ha publicat un vídeo a Twitter en el qual carrega contra els líders polítics, mentre que aplaudeix l’esforç que estan fent els ciutadans amb una copa de vi a la mà.

“Ja hi haurà temps després que passi aquest desastre de demanar responsabilitats a tots aquells que han fet d’aquesta pandèmia una catàstrofe“, engegava. Tot i això, poc trigava en criticar com estan fent les coses. Ha volgut felicitar el personal sanitari per la seva “magnífica feina” alhora que deixava caure un dard enverinat als polítics: “Ens fa vergonya veure els infermers i metges envoltats de bosses de brossa per intentar protegir-se davant del virus”. 

També ha volgut deixar clar que no està a favor de les decisions que ha pres la Generalitat: “Quan veus tota aquesta gent als balcons, jo veig un país gran. I quan veiem les forces armades fer un hospital immens en poques hores també. A aquestes forces armades els hi van demanar que no anessin a una part d’Espanya perquè potser els infectaven, però ells han anat igualment i el que han fet és desinfectar-los”.

“L’únic que vull és felicitar els espanyols, que estan molt per sobre d’aquells que ens dirigeixen circumstancialment. Gràcies, som un país enorme. Per tots els espanyols que seguim a casa com un sol ajudant perquè això acabi com abans millor, malgrat tots aquells que ens dirigeixen. Visca la Guàrdia Civil, visca les forces armades, visca el Rei i visca Espanya!”, acabava de manera contundent Bertín Osborne.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa