El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bertín Osborne, afectat a televisió per una mort propera
  • CA

Bertín Osborne ha tornat a El Hormiguero en una entrevista que evidencia la bona relació que té amb Pablo Motos. El cantant ha acudit a plató en innumerables ocasions, el que comença a afartar a part dels teleespectadors. En aquesta ocasió l’objectiu era promocionar el seu nou disc, un àlbum que va compondre durant el confinament. Després de les bromes típiques entre ells, Bertín se sincerava en un moment de debilitat en el que confessava que travessa uns dies difícils: “Ahir va morir la meva millor amiga, la Mercedes. Estic molt fotut, però m’he llevat i he fet 20 entrevistes perquè sé que si encara estigués aquí em diria que sortís i em divertís”. Fa referència a la pèrdua de Mercedes Domenecq, la vídua de Fermín Bohórquez que moria després d’una llarga malaltia.

Feia molts anys que no componia ell mateix, tal com ha reconegut, però l’obligació d’estar tancat a casa per culpa de la pandèmia li va donar ales per tornar a fer-ho: “Són moltes hores de feina i el pitjor és que molta gent no sap que he compost jo mateix algunes de les meves cançons”. Sobre la seva rutina, ha deixat clar que no s’atura ni un moment en tot el dia: “A les deu de la nit estic al llit, però des d’allà faig moltes coses com escoltar la ràdio o llegir. Sempre em llevo molt aviat i a les set del matí escric un missatge a Carlos Herrera. Vaig al gimnàs, esmorzo… I, és clar, no és un cafetó només. Sempre em prenc un entrepà de pernil i una copeta de vi.

Bertín Osborne, entrevistat a El Hormiguero / Antena 3

En aquesta conversa ha volgut rememorar un dels moments més complicats de la seva carrera, quan va marxar a Mèxic a intentar triomfar: “Jo tenia una casa increïble, un vaixell increïble… però no arribava a final de mes i no tenia ni un euro. Vaig anar-hi per convertir-me en actor de telenovel·les, encara que a mi no m’agradaven. Tres mesos després li vaig preguntar al director si podia matar el meu personatge. I ho vaig aconseguir, van fer que caigués per un penya-segat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa