El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban torna a la feina: “He engreixat 6 kg, tinc més panxa que cap”
  • CA

Belén Esteban ha estat notícia durant les vacances perquè ha publicat un munt de fotos que evidenciaven el dineral que s’havia gastat. Ha viatjat fins a Tenerife, on ha estat allotjada en un hotel de cinc estrelles acompanyada del seu marit, la filla i uns amics. Ha gaudit de la platja i de la piscina, en uns dies de desconnexió que ja han acabat.

Només aterrar a l’aeroport de Madrid, va tornar a acaparar titulars en queixar-se públicament de les poques mesures de seguretat que s’hi prenen. Considera que no fan res per evitar contagis de la Covid-19, el que la indigna profundament: “Estic molt sorpresa amb les mesures de seguretat de m… de l’aeroport. Que estem parlant de l’aeroport de Madrid! És una vergonya. Tant que diuen que prenen mesures, que m’expliquin quines perquè no m’han fet res ni a mi ni a cap passatger del meu avió. Veníem tots junts i ara hem estat una hora junts esperant les maletes”.

Aquestes paraules han generat un gran debat a Twitter i, fins i tot, l’opinió d’algun polític. Aquesta no és la primera vegada que s’hi fica en política, de fet. Cal recordar fa uns mesos quan va alabar la feina de l’alcalde de Madrid públicament, el que va derivar en les gràcies que li va dedicar ell.

Belén Esteban, enfadada a ‘Sálvame’ / Telecinco

Ara que ha acabat les vacances, la col·laboradora es prepara per tornar a ‘Sálvame’. Ahir va intervenir per telèfon un moment per saludar els companys i justificar per què no ha volgut parlar amb els periodistes: “Només aterrar em van preguntar per Humberto Janeiro, de qui no diré res com vaig amb Fran Álvarez. I de Marta López tampoc no vull dir res, per això em vaig enfadar”. 

Ara bé, deixa clar que ha gaudit molt de les vacances i que torna contenta. L’única diferència? El seu pes, ja que ha assegurat que ha engreixat gairebé sis quilos: “Tinc més panxa que cap, m’he posat com una bola”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa