El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban reclama a Toño Sanchís 1 milió d’euros més
  • CA

Belén Esteban ja és propietària de l’antiga casa de Toño Sanchís, que ha guanyat en una subhasta pública que tenia lloc després del desnonament de l’exrepresentant. Toño la va estafar una milionada, per la qual cosa el jutge va treure-li la casa. Ara bé, la col·laboradora no està contenta amb la casa que li va treure el jutge i va més enllà. ‘Lecturas’ posa en portada una nova informació al respecte: Belén li demana un milió d’euros més.

Belén Esteban a la portada de 'Lecturas'

Belén Esteban a la portada de ‘Lecturas’

Belén vol recuperar tots els diners, el que provoca que hagi iniciat un nou procés penal contra Toño i la seva dona per administració deslleial i falsedat documental: “L’avarícia us ha pogut”, els hi deia poques hores després que Toño abandonés la casa. 

Ha estat una guerra judicial molt llarga que, finalment, ha guanyat ella. “Encara queda molt. Això segueix i encara em queden molts diners per cobrar”. Ara haurà de demostrar que li deuen encara un milió d’euros més, el que els tornarà a enfrontar a judici.

Desnonen la casa de Toño Sanchís / Europa Press

Toño no s’ha rendit fàcilment. Va abandonar la casa poques hores abans de la data de desnonament i ho va fer deixant tot brut: excrements de gos en el jardí, cables arrancats, parets amb pintades, brossa per terra… Belén va entrar a la casa per primer cop com a propietària i va deixar clar que arreglarà el xalet i el posarà a la venda. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa