El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Forta baralla de Belén Esteban i Sofía Suescun: “Les han hagut de separar”
  • CA

Belén Esteban i Sofía Suescun fa setmanes que estan enfrontades, però el mal rotllo entre elles aquests últims dies és encara més exagerat. Les col·laboradores estan immerses en una guerra oberta que les dona ales per insultar-se obertament sense vergonya. Dissabte van dir-se de tot durant el ‘Sábado Deluxe’, però semblava que s’havien mig perdonat. Una calma momentània que ha acabat ben aviat…

El problema va començar quan Esteban va defensar Rocío Flores, el que ha enfadat Sofía perquè és molt amiga de la seva mare (amb qui la noia està enfrontada). Una guerra familiar que ha provocat malestar també entre les dues col·laboradores.

“No m’acabes d’agradar, Belén. No em caus bé però vull deixar clar que no tinc res en contra teva. Només vull dir que com a personatge públic que ets, doncs puc parlar de tu. No et tinc cap por”, deia Sofía. Però Belén seguia enfadada: “Parla de mi, però no parlis dels meus”. 

Sofía Suescun i Belén Esteban, enfrontades / Telecinco

Una discussió que encara té efectes. De fet, a ‘El Programa de Ana Rosa’ han assegurat que han vist com Belén i Sofía s’enganxaven en els passadissos de Mediaset: “S’han trobat pel passadís i s’han dit de tot. Hi ha hagut insults… Belén estava molt alterada. La baralla va tenir testimonis, que van haver de separar-les“.

Sembla que ‘Sálvame’ encara té material per continuar parlant sobre la mala relació d’ambdues, que continuen pitjor que mai.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa