El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban abandona el plató de ‘Sálvame’ en ambulància
  • CA

Belén Esteban ha provocat un gran ensurt entre els teleespectadors de Sálvame. La col·laboradora més famosa del programa del cor desapareixia de plató de sobte sense motiu aparent i els companys no donaven cap explicació al respecte, el que feia saltar les alarmes de tothom. Què li havia passat? On havia anat? A Twitter molts van començar a dir que podria tractar-se d’un problema de salut, el que ha acabat confirmant-se.

Ha estat Look qui ha tret a la llum el motiu de la seva absència: una baixada de sucre. Fonts properes a Telecinco confirmen que Belén va patir una baixada de sucre tan forta en ple directe que una ambulància va haver d’anar a buscar-la per poder traslladar-la fins a casa. Cal recordar que la tertuliana pateix diabetis des que té 10 anys, una malaltia amb la que conviu i que coneix perfectament. Ara sap controlar-la, especialment des que té un bomba d’insulina que assegura que li ha canviat la vida. Aquest incident ha acabat sent un ensurt, afortunadament.

Fa uns anys va viure un episodi molt traumàtic que la va tenir en coma, el que espera no tornar a viure. En més d’una ocasió ha recordat com van patir els seus pares en aquell moment: “Vaig tenir una baixada de sucre molt important. Em vaig quedar sense sucre al cos i vaig estar 18 dies en coma. Jo sentia que el meu pare em demanava que tornés i la meva filla cridant-me quan ella encara era molt petita. No vull parlar del tema perquè sé que els meus pares ho van passar molt malament”.

Belén Esteban a 'Sábado Deluxe' | Telecinco
Belén Esteban espanta els teleespectadors de Sálvame | Telecinco

Ara no ha arribat, ni de bon tros, a aquesta situació. De fet, asseguren que ha pogut descansar i que es recuperarà aviat. Els fans només esperen que no tingui molts més ensurts com aquests i esperen que, en cas de tenir-los mentre està treballant, els companys informin al respecte per evitar especulacions desagradables.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa