El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban, a punt de ser acomiadada de ‘Sálvame’?
  • CA

Belén Esteban ha estat un dels actius més importants de ‘Sálvame‘ des de l’inici del programa. Fa gairebé vint anys que la col·laboradora viu de parlar sobre la seva relació amb Jesulín de Ubrique, de la qual n’ha tret molt de profit… Ningú no gosava ni tan sols pensar en un possible acomiadament d’Esteban, ja que sempre li han fet molt la pilota. Segurament és qui menys informació dona sobre altres famosos, ja que pràcticament no té cap exclusiva. Ara bé, sempre va bé tenir-la en plantilla. Però val la pena pagar-li el dineral que cobra?

Sembla que la cadena s’ho està començant a plantejar. Aquesta qüestió havia estat fora de taula, fora de cap negociació. Esteban semblava intocable… fins ara.

Belén Esteban 2 Sálvame

 Sálvame

‘Columna Cero’ assegura que el futur d’Esteban podria ser molt més complicat del que s’imagina. Afirmen que fa uns mesos que els directius de Telecinco tenen en ment fer-la fora sota alguna excusa, ja que han elaborat uns informes que evidencien que els teleespectadors han perdut l’interès per ella i que és qui menys informació posseeix. 

El mes vinent celebrarà una multitudinària boda a la qual seguirà un viatge de noces ben llarg. Aprofitaran, llavors, per acabar de veure si la seva absència els fa baixar en audiència o no?

Belén Esteban 3 Sálvame

Sálvame

Ni la cadena ni Esteban s’han pronunciat al respecte, però podria ser també que esperessin al 2020 per renovar la plantilla del programa. Què farà, llavors, Esteban? La veurem en algun altre programa de televisió? O es dedicarà a viure a costa d’anar fent portades de revista?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa