Belén Esteban revela secrets relacionats amb el seu Nadal

Belén Esteban ha estat l’encarregada de fer l’encesa nadalenca de ‘La casa de los secrets’ aquest dijous al vespre, un dels moments més esperats pels concursants del reality de Telecinco. Belén va aparèixer amb un preciós vestit vermell de lluentons i un abric blanc al jardí de la casa. “Tinc molts records d’aquesta casa, tot i que està tot molt canviat”, començava dient, i seguidament Jorge Javier Vázquez li feia una pregunta: “Tu ets més de polvoró o de torró?”

Ella s’agafava uns segons de marge per respondre, i assegurava: “Jo soc més de polvoró, perquè així se m’emplena la boca i no puc parlar gaire”, i afegia: “Bueno, m’agraden les dues coses, el torró també m’agrada molt”. Preguntada per si ja ha fet tots els encàrrecs del Pare Noel, ha respost: “Sí, tot i que jo soc més dels Reis que del Pare Noel”. I el presetandor badaloní li feia broma dient-li que enguany hauria d’afegir un regal més, en referència al fill que esperen María Jesús Campanario i Jesulín de Ubrique.

Belén Esteban | Telecinco

“Jo no, però els Reis i el Pare Noel venen per a tothom. I si ho dius pel que ho dius, els hi torno a donar l’enhorabona per 28 vegades en només dos dies”, ha contestat Belén, demostrant el seu sentit de l’humor. A més, ha revelat què li agradaria que li portessin els Reis d’Orient: “Sobretot tranquil·litat i estabilitat. I el que es diu sempre: que la família estigui bé, i aquestes coses, però jo no soc una persona de demanar moltes coses”.

Alhora, ha revelat el menú que cuinarà per la Nit de Nadal: “Ensaladilla, pernil, llom, unes cloïses amb salva verda, sopa de marisc i costelles o porc. De postres, sorbet de llimona”.

Nou comentari