El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban recorda al seu ex Fran Álvarez en el primer aniversari de la seva mort
  • CA

Tot i que la seva relació va ser molt complicada, i fins i tot tòxica -en paraules dels que els coneixien-, Belén Esteban ha tingut aquest dilluns unes paraules de record pel seu ex Fran Álvarez en el primer aniversari de la seva mort. L’exparella de la col·laboradora de ‘Sálvame’ va morir de manera inesperada l’any passat, però era públic que tenia problemes amb les drogues. Quan tot just ha passat un any, Belén Esteban ha volgut recordar-lo des de ‘Sálvame’ amb un emotiu missatge dirigit a la seva família.

Vull enviar un petó molt, molt fort, perquè sé que ens veuen totes les tardes, perquè els hi fem molta companyia, als pares de Fran, que avui fa un any que va passar el que va passar. Maruja, Amaro, us envio un petó. I a les seves germanes, Ana i Elvira, un petó molt, molt, molt fort”, ha dit la col·laboradora televisiva visiblement emocionada.

De fet, Belén Esteban mai ha parlat de la mort del seu ex, i l’any passat només es va limitar també a enviar un missatge a la seva família: “Només vull des d’aquí enviar una abraçada molt forta als seus pares, a les seves germanes i al seu fill, però especialment l’hi vull enviar a la seva mare, Maruja. Jo no diré res, per respecte a ell i a la seva família. De fet, ni se m’ha passat pel cap dir absolutament res”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa