El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban presenta una querella penal contra Toño Sanchís
  • CA

La batalla de Belén Esteban contra el seu exrepresentant Toño Sanchís encara no s’ha acabat. Segons publica la revista ‘Semana’, la col·laboradora de ‘Sálvame’ ha presentat una querella penal contra el qui va ser el seu millor amic. Aquest estiu Belén aconseguia vendre la casa de Toño Sanchís, que va obtenir per subhasta després de tres anys de judicis amb el seu exrepresentant. Ella sempre va tenir clar que només volia l’habitatge per a recuperar part dels diners deguts per Sanchís i així ha estat. Belén ha aconseguit recuperar una part, però encara queden gairebé 400.000 euros pendents d’aquests diners presumptament estafats per Sanchís.

En una entrevista a la revista del cor, la col·laboradora de ‘Sálvame’ anuncia que està disposada a recuperar aquests diners com sigui i que va a per totes. Per a això ja ha iniciat els tràmits legals necessaris per a aconseguir-ho: recórrer a la via penal. Tot i que ja va anunciar fa temps que estava disposada a demanar presó per a Toño, no ha estat fins a finals de 2019 quan realment va iniciar els tràmits. “La querella pel penal la vaig presentar a l’octubre de 2019”, anuncia.

La querella, però, encara no ha estat admesa a tràmit. La col·laboradora explica el motiu: “La querella es va presentar a l’octubre de 2019 davant els Jutjats d’Instrucció de Torrejón. Aquest jutjat va considerar que la competència corresponent eren els Jutjats d’Instrucció de Madrid per l’antic domicili social de Lorant, per la qual cosa vam procedir a presentar-la en el deganat d’aquests jutjats i des de llavors ja ha passat un any i encara no s’ha admès a tràmit per excés de treball que pesa sobre el jutjat i pel que ha generat la Covid”, ha argumentat.

En la querella presentada davant els jutjats es demana que s’investiguin fins a quatre delictes que podrien acabar amb Toño a la presó. “La querella s’ha formulat pels delictes d’apropiació indeguda, alçament de béns, falsedat documental i comptable i estafa processal contra Antonio Sanchís i Carmen Lorena Romero”, ha revelat Belén.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa