El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban, preocupada pel seu augment de pes: “He d’aprimar-me”
  • CA

Belén Esteban va acaparar molts titulars quan va tornar de les vacances. El problema? Que havia engreixat 6 kg, el que ella mateixa va lamentar: “Semblo una bola. Tinc més panxa que cap”. Va assegurar que estava preocupada per aquest considerable augment de pes en tan poc temps, per la qual cosa estava disposada a fer sacrificis per aprimar-los.

Aquest dimecres ha rebut les felicitacions dels companys de Sálvame precisament sobre aquest tema. I és que sembla que els seus esforços estan tenint resultat. La col·laboradora ha reconegut que està fent tot el possible per tornar al seu pes ideal.

Molts s’han interessat sobre la dieta que segueix, encara que ella afirma que no està aprimant gràcies a l’alimentació: “El que passa és que ara camino cada dia sis quilòmetres”. Una manera de fer exercici que l’està ajudant a aprimar, tal com alguns han començat a apreciar: “Se’t nota molt, Belén”.

Belén Esteban / Telecinco

Les seves seguidores li han enviat ràpidament molts missatges d’ànims, el que torna a demostrar que compta amb una legió de fans molt fidels i que segueix agradant molt conèixer els trucs de les famoses per mantenir una bona figura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa