Belén Esteban parla del seu segon casament amb Miguel: “Volem que sigui més íntim”

"Miguel i jo ens volem tornar a casar, però no tinc data", avisa la tertuliana de 'Sálvame'

Belén Esteban i Miguel Martos ja han pres una decisió: es tornaran a casar, en aquesta ocasió per l’església. I aprofitant les crítiques de Miguel Frigenti al primer casament de Belén, la tertuliana de ‘Sálvame’ ha parlat en el programa sobre com serà aquesta celebració i qui no estarà convidat. D’entrada, ha dit que no hi havia data, però que sí té molt clar que serà molt diferent del primer.

I és que la col·laboradora ha deixat clar que va fer el casament que ella i Miguel van voler: “Hi ha gent que no estarà d’acord, però es que era el meu casament i el de la meva parella!”, exclamava Belén. Ara, però, volen que l’enllaç sigui una mica més íntim: “Tinc clar que quan em torni a casar hi haurà molta gent que no vindrà. Vindran les nostres famílies i els nostres íntims amics, ho tinc claríssim”.

Miguel Frigenti i Belén Esteban | Telecinco

“Miguel Frigenti no estarà convidat, i molta altra gent tampoc. Jo volia fer un casament més íntim, però Miguel sap que no ho ha fet bé, tot i que no estic emprenyada, perquè me l’estimo molt”, explicava la tertuliana. I insistia: “Miguel i jo ens volem tornar a casar, però no tinc data, però volem fer un casament més recollit, més íntim”.

“Tant Miguel, el meu marit, com jo vam fer el casament que vam voler, i això ho tinc claríssim, i ja està”, concloïa Belén Esteban de manera contundent.

Nou comentari