El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban parla amb Antonio David, però ho té clar: “Jo em crec Rocío Carrasco”
  • CA

Belén Esteban sempre havia estat amiga i defensora d’Antonio David Flores. Fins aquest diumenge, en què es van emetre els dos primers capítols de la sèrie documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, i on Rocío Carrasco va acusar el seu ex de maltractar física i psicològicament. “He parlat amb ell, però és una conversa privada, i no diré absolutament res. L’he defensat sempre i crec que li devia una conversa”, ha explicat la col·laboradora de ‘Sálvame’.

Li va costar localitzar-lo, però finalment van parlar i Antonio David va respondre a tot: “Li he fet preguntes i Antonio m’ha contestat a tot”. La tertuliana no ha volgut entrar en més detalls però, quan li han preguntat si li havien convençut les explicacions del seu company, responia que no ha canviat d’opinió: “Jo crec a Rocío”.

A més, ha recordat que ella té molt bona relació amb la dona d’Antonio David, Olga Moreno, i amb la seva filla, Rocío Flores: “He parlat amb tothom, però mai ho explicaré”. Tot i això ha deixat clar que “jo defensava una part de la història, però no m’he sentit mai utilitzada“. Alhora, ha deixat clar que “això és una guerra de Rocío Carrasco i d’Antonio David, però jo he vist com Olga s’ha comportat amb els fills d’ell”.

“Jo mai havia parlat amb Olga ni amb Rocío Flores sobre el problema que la nena va tenir amb la seva mare”, ha assegurat Belén Esteban. A més, Belén ha arribat a una conclusió: “A mi el que més em fa la punyeta és que a vegades els grans no actuem bé i paguen les conseqüències els nostres fills. Els problemes dels pares són dels pares, els nens mai s’han de veure afectats”.

D’altra banda, la periodista i també tertuliana de ‘Sálvame’ Laura Fa no ha parlat amb el seu excompany, però sí amb algú de premsa molt proper i ha transmès que el veu “tranquil” d’una manera “inquietant” donada la seva personalitat: “El sorprenia que, coneixent-ho, no estigués més revolucionat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa