Belén Esteban ja no té tantes ganes de quedar-se embarassada

Fa temps que Belén Esteban diu que vol tornar a quedar-se embarassada. La tertuliana televisiva ja té una filla, Andrea Janeiro, fruit de la seva relació amb el torero Jesulín de Ubrique. Però des que va conèixer al seu actual marit, Miguel, Belén té ganes de tenir un altre fill. Però sembla que, en aquests moments, aquesta il·lusió per tornar a quedar-se embarassada hauria disminuït.

La tertuliana de ‘Sálvame’ ha assistit a l’últim esdeveniment solidari de la seva amiga Eugenia Martínez de Irujo, i ha explicat: “Nosaltres som amigues de fa molt de temps. Jo vaig anar al seu casament”, i ha recordat d’on ve la seva relació: “Ens vam conèixer quan les dues estàvem embarassades: jo vaig parir abans, i després ella. Així que fa molts anys que ens coneixem”.

Belén Esteban | Telecinco
Belén Esteban | Telecinco

En aquest sentit, Belén ha dit que “fa cinc o sis anys que vam reprendre la relació i jo l’estimo moltíssim, i sé que ella a mi també”. A més, ha lloat la personalitat d’Eugenia: “Destaco la seva generositat i que és molt bona gent. És una persona molt normal, i això per a mi és molt important”. Els periodistes també van aprofitar per preguntar-li per com va veure a Jesulín de Ubrique en la seva darrera aparició pública.

“No tinc res a dir, tenim vides diferents, només tenim una persona en comú, però cadascú té el seu camí i la seva família. Jo no desitjo res dolent a ningú”, ha respost. I ha estat al final de tot, quan una de les periodistes li ha dit que en el seu programa tenen moltes ganes que es quedi embarassada, i ella ha estat molt clara: “Ara estic molt mandrosa amb això. Ara estic molt ficada en la meva feina a ‘Sálvame’, ‘Sábado Deluxe’ i a la meva empresa, ‘Sabores de la Esteban’”.

Comentaris

    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? Novembre 27, 2021 | 21:15
    M'importa 33.333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si són compradors compulsius o garrepes, amb qui es barallen o es donen el bec, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si dormen bé o malament, si ploren o riuen, si estan preocupats o deixondits, si porten tatuatges o no, si canvien de "look", conserven el mateix o es fan siliconar, embalsamar, dissecar, crio-conservar, liofilitzar, confitar, escalivar o escabetxar, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si els han posat una multa o els ha tocat la loteria, si fan vacances o deixen de fer-ne, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, ambigu-sexuals bicicletosexuals, onanistes o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa, socis ex-socis, parelles, ex-parelles presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si mengen userda o garrofes, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai, aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari