El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Silenci de Belén Esteban davant la mort de l’exsogre: “Estic de vacances”
  • CA

El funeral d’Humberto Janeiro ha mostrat els seus fills completament destrossats, però també ha deixat constància d’unes quantes absències que no han passat desapercebudes. No va acudir la seva exdona, Carmen Bazán, com tampoc cap dels seus nets. Ningú no esperava, tampoc, Belén Esteban, amb qui tenia una relació molt conflictiva des que l’acusés de robar per fer-la fora de casa quan era parella de Jesulín de Ubrique. 

Sogre i jove mai no es van portar bé, però sobta la reacció de Belén davant de la seva mort. I és que ‘Sálvame’ ha intentat posar-se en contacte amb ella perquè donés el dol a la família i ella ha optat per mantenir-se en silenci. Hauria deixat clar que es troba de vacances i que no vol parlar del tema, una actitud que s’entén però que no deixa de xocar en tractar-se de l’avi de la seva filla. Andrea Janeiro mai no ha tingut una relació molt pròxima al seu avi, però estranya que no acudís al seu últim adéu acompanyada de Jesulín. 

Jesulín de Ubrique i la seva dona, María José Campanario, en el funeral d’Humberto / Europa Press

Humberto estava ingressat des de feia un mes, un estat de salut complicat del qual ni Belén ni la filla sabien res: “Ja estem acostumades…”, deia llavors. Ara opta per no fer cap declaració al respecte: “Ha decidit continuar amb les seves vacances, desconnectada i sense agafar-nos el telèfon. Ho respectem”, comentava Carlota Corredera ahir.

Belén Esteban, enfadada / Telecinco

Molts es pregunten si Jesulín haurà rebut el dol de part de Belén o si tampoc no li haurà enviat cap missatge. De ben segur que els seus companys li pregunten directament quan torni de vacances. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa