Primeres paraules de Belén Esteban després de la mort de l’ex

La premsa del cor va revolucionar-se fa un parell de caps de setmana, quan va sortir a la llum que Fran Álvarez havia estat trobat mort a casa seva. L’exmarit de Belén Esteban tenia problemes amb les drogues, però la seva mort era totalment inesperada. Només tenia 43 anys i pocs dies abans havia demanat tornar a ingressar en una clínica de desintoxicació, el que fa pensar que les drogues han estat la causa de la seva mort sobtada.

El primer pas dels mitjans de comunicació va ser intentar aconseguir les primeres declaracions d’Esteban, que s’hauria quedat en xoc en rebre la notícia. Van estar junts més d’una dècada, plena d’alts i baixos això sí. La col·laboradora va tancar-se a casa seva i va agafar vacances per no acudir a ‘Sálvame’ els primers dies després de la mort de l’ex. L’endemà els paparazzi la van veure sortint de casa vestida de negre, amb ulleres de sol i sense ganes de parlar.

Primera foto de Belén Esteban després de la mort de Fran Álvarez   Europa Press

Primera foto de Belén Esteban després de la mort de Fran Álvarez /  Europa Press

Des de llavors s’havia mantingut en un silenci sepulcral i no havia tornat a la feina. Aquest dimecres, però, ha tornat a ‘Sálvame’ després de deu dies sense comentar res al respecte. El primer que ha volgut aclarir és que ha estat tants dies sense treballar perquè tenia unes vacances programades anteriorment: “És per això que he estat a Tenerife“.

“És veritat que estava a Madrid quan va passar, però no m’he pronunciat fins ara i no ho faré. Només vull enviar una abraçada molt forta als seus pares des d’aquí, a les seves germanes i al seu fill, però especialment a la seva mare Maruja”, deia amb la veu tremolosa.

“No parlaré. L’única cosa que vull dir és que per respecte a ell i a la seva família no se m’ha passat pel cap dir absolutament res. No diré res, m’ho quedo per a mi i per a la gent que m’estima”, afegia. Reconeix, a més a més, que es va quedar en xoc en assabentar-se, però bàsicament perquè Fran era molt jove.

Belén Esteban veu les imatges del funeral   Telecinco

Belén Esteban veu les imatges del funeral / Telecinco

Aquests dies no han estat fàcils per a la col·laboradora, que carrega contra la pressió que ha exercit la premsa contra ella: “He estat de vacances i em feia por fer alguna cosa i que em gravessin. He fet vida normal i m’han criticat molt per això”. 

Nou comentari