El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban, sense mascareta ni distància mentre es parla del seu adeu a ‘Sálvame’
  • CA

Belén Esteban ha aconseguit una legió de fans després de 20 anys a primera línia mediàtica. Continua sent una de les peces claus de Sálvame, el que l’envolta d’expectació. Avui alguns han patit un ensurt en llegir una exclusiva de la revista Lecturas en la qual asseguraven que la col·laboradora s’estaria plantejant abandonar el programa de Telecinco.

Segons la seva informació, l’exdirector de Sálvame l’estaria convencent per marxar amb ell amb el nou espai que està preparant. Ara bé, ella ho ha negat poc després: “La informació que donen sobre mi és falsa“.

D’aquesta manera tan contundent acaba amb els rumors, però no l’allibera d’uns comentaris molt crítics per un tema completament diferent. I és que també a Instagram ha publicat una foto que li ha generat moltes crítiques. Apareix amb Raúl Prieto, l’exdirector del programa que parlàvem precisament, i una altra amiga. Se’ls veu a la terrassa d’un restaurant, prenent una copa sense mascareta ni guardant la distància de seguretat que recomanen les mesures de prevenció de la Covid-19.

Belén Esteban, de copes sense mascareta ni distància / Instagram

Ella, precisament, que ha clamat públicament que tothom havia de fer cas, queda poc amb membres de fora de la bombolla… Belén Esteban, que a més a més és persona de risc perquè és diabètica. Tot això ha donat ales a alguns usuaris per criticar-la amb vehemència, el que ha convertit el seu nom en tendència perquè no dona molt bon exemple. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa