El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban revela per primer cop quants diners li passa Jesulín de pensió per a la filla
  • CA

El documental de Rocío Carrasco està fent parlar moltíssim. Els famosos s’han bolcat amb ella, com és el cas de Belén Esteban. Durant l’emissió dels dos primers capítols la vam veure reconèixer que se sentia culpable d’haver contribuït a la guerra mediàtica contra ella, per exemple. Durant el Sálvame d’aquest dimarts, però, ha aprofitat per fer una comparació entre la situació de Rocío i Antonio David Flores amb la seva pròpia amb Jesulín de Ubrique.

Belén i el torero van separar-se fa més de vint anys, però encara avui el critica bastant sovint. Una de les crítiques recurrents que li fa és que no s’ha preocupat per la filla que tenen en comú, un retret que li ha tornat a fer en directe. En aquesta ocasió, però, ha parlat bé d’ell i ha revelat per primer cop quant li passa de pensió.

“Aquí no s’ha parlat mai de maltractaments per part de Jesulín perquè no n’hi ha hagut. Però tant de bo Jesulín parlés del que jo he defensat sempre. De què? De l’atenció de la nostra filla. A mi, Jesús Janeiro em dona des del primer dia el que m’ha de donar. No a mi, a la seva filla: 1.200 € de pensió“, reconeixia.

Jesulín de Ubrique i Belén Esteban, en una foto d’arxiu de quan sortien junts / Europa Press

Una Belén coherent: “Moltes vegades m’he assegut a parlar de la meva vida per diners i també dic, tant de bo ell ho fes. Per què no ho fa? Tant de bo no tornin a fer més comentaris… Entre nosaltres no hi ha cap denúncia de maltractament ni judicis ni res d’això, així que espero que deixin de comparar-nos amb la situació de Rocío i Antonio David”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa