El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban, “molt afectada” amb la mort de l’exmarit
  • CA

Belén Esteban ha estat la protagonista del cap de setmana, després que es trobés mort Fran Álvarez, el seu exmarit. Una companya de feina acudia a casa seva, preocupada perquè no havia anat a treballar. La sorpresa era majúscula en trobar-se’l mort al llit amb només 43 anys, una pèrdua que ha deixat tota la premsa del cor sense paraules.

La col·laboradora de ‘Sálvame’ va reaparèixer l’endemà, de negre, amb ulleres de sol i sense voler comentar res al respecte. Encara no ha fet cap declaració, ni tan sols en el seu programa. La seva primera decisió en assabentar-se, de fet, va ser demanar-se festa dilluns per tal de no estar present mentre comentaven tots els detalls de la notícia.

Primera foto de Belén Esteban després de la mort de Fran Álvarez / Europa Press

La seva mort està envoltada d’interrogants, ja que encara no ha transcendit la causa de la mort. El periodista Aurelio Manzano va deixar caure que les drogues podrien estar darrere, ja que aquesta mateixa setmana l’Álvarez hauria estat a punt de tornar a ingressar en una clínica de desintoxicació.

Fa anys que té problemes d’addiccions, però no s’esperava que acabés d’aquesta manera. Jorge Javier Vázquez ha confessat que la notícia en el seu cercle ha estat un xoc i que Belén Esteban està “molt afectada“, encara que ja no tenien gaire relació. Hauria passat tota la tarda a casa acompanyada amb amigues, que li estan fent suport en uns moments tan durs.

Belén i Fran van sortir durant deu anys, una relació que va acabar en boda i que els va unir en matrimoni gairebé cinc anys. “Belén està molt afectada. El que passa que aquesta és una conversa que ha d’explicar ella. Ara està en silenci, serà ella quan decideixi parlar. Però hem de recordar que s’estimaven molt, encara que mantinguessin una relació dominada per agents eterns que els tenia molt enganxats”, destaca Jorge Javier.

Fran Álvarez i Belén Esteban / Telecicno

Caldrà esperar per a les primeres declaracions de la col·laboradora. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa