El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Filtren detalls de la vida secreta de la filla de Belén Esteban
  • CA

El naixement de la seva filla va canviar radicalment la filla de Belén Esteban. Ella no ho sabia, el 20 de juliol de fa ara 22 anys, però gràcies a ella podria començar a treballar a televisió i guanyar una autèntica fortuna. Ser la mare de la filla de Jesulín de Ubrique la convertia automàticament en personatge, una fama de la qual la seva filla també podria haver-se aprofitat. En canvi, Andrea Janeiro Esteban mai no ha volgut acaparar els flaixos. Molt discreta i sense voler saber res de la premsa rosa, la jove gaudeix d’un anonimat que només va trencar el dia del seu 18è aniversari quan la mare va preparar-li una gran festa. De fet, les úniques imatges públiques que es tenen d’ella són d’aquell moment.

Andrea Janeiro, acompanyada de la mare en l’arribada a la seva festa d’aniversari / Europa Press

Quatre anys després, la seva mare ha trencat la regla de l’hermetisme respecte a la filla i ha publicat una fotografia seva a Instagram. Ho ha fet amb motiu del seu 22è aniversari, una data especial en la que ha volgut presumir de filla. No se li veu la cara a la fotografia, per això: “Felicitats, amor meu. 22 anys. Segueix amb les teves il·lusions i els teus somnis. Estaré sempre al teu costat. T’estimo moltíssim”.

Belén Esteban felicita l’aniversari a la filla públicament / Instagram

La vida de la filla de Belén Esteban i Jesulín de Ubrique és tot un misteri. La noia va marxar a viure al Regne Unit per fugir de l’expectació mediàtica que sempre l’envoltarà a Espanya, uns focus dels que continua fugint. I què fa allà? La Razón filtra que està estudiant per ser locutora de ràdio i que manté una relació amb un jove anglès que va conèixer a Benidorm. Amb l’esclat de la pandèmia, però, Belén hauria demanat a la filla que tornés a Madrid amb ella i aquí continua. No se sap què farà a partir d’ara, si tornarà al Regne Unit o si s’establirà a Espanya de nou. Pel que fa als estudis, sembla que de moment els està cursant de manera telemàtica. A què es refereix Esteban quan parla dels somnis i il·lusions de la jove és tot un misteri, així que caldrà esperar per veure si canvia d’actitud o es manté en aquest segon pla mediàtic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa