Declaracions controvertides de Belén Esteban sobre l’addicció a les drogues

Belén Esteban va travessar una època molt dura per culpa d’una addicció a les drogues que va acabar reconeixent a televisió. Va estar un any i mig de baixa mentre es desintoxicava i rehabilitava en una clínica, una etapa de la que intenta no parlar públicament. La tertuliana de Sálvame no ha tornat a consumir des de llavors i és per això que ara treu pit sobre una sobrietat que assegura que ha canviat la seva vida.

Aquest cap de setmana, Kiko Rivera parlava de la seva drogoaddicció en un programa i arribava a culpar la seva mare de no haver estat prou atenta. Aquestes declaracions han enfurismat Belén Esteban, que ha carregat contra ell en un discurs que ha generat molts comentaris: “Aquells que hem estat en la droga és perquè ens ha donat la gana. Em sembla molt lleig que Kiko culpi a la seva mare d’això. Cada família fa el que pot i ho gestiona com pot, perquè aquest és un tema molt fotut. La meva mare encara pateix molt quan recorda aquells dies tan foscos”.

Els seus companys han destacat la lluita tan dura i tota la força de voluntat que va posar-hi Belén en la seva desintoxicació: “Vas lluitar molt durament i vas anar al psicòleg durant molts mesos. Has d’estar orgullosa de tot el que vas fer per recuperar-te”, li reconeixia Lydia Lozano. Belén, molt emocionada, optava per demanar a tothom que deixés el tema.

Belén Esteban reacciona a la notícia de la futura paternitat del seu ex / Europa Press

Belén també és notícia avui per l’anunci del seu ex, Jesulín de Ubrique, que acaba de confirmar que tornarà a ser pare als 48 anys. Com era d’esperar, els reporters d’Europa Press han volgut saber què opina Belén, que té una filla amb el torero: “Felicitats a la família abans de res. Jo no tinc res a dir, simplement vull donar-los l’enhorabona i ja està. Com bé entendràs, no comentaré res sobre què pensa la meva filla al respecte”.

Nou comentari