Belén Esteban parla de sexe i confessa quants diners té al banc

Belén Esteban no ha defraudat en la seva visita a La Resistencia. David Broncano ha aconseguit que la col·laboradora de Sálvame mostrés la seva cara més divertida i també més sincera, tenint en compte que va parlar de sexe i de diners amb tota mena de detalls. Sense pèls a la llengua, la icònica tertuliana de Telecinco reconeixia que el seu marit és molt vigorós sexualment parlant: “Pensa que només té 34 anys. Li he de preguntar si vol el polvo del matí, del migdia o de la nit… i a vegades agafa els tres. Vols saber quantes vegades follo o quantes vegades faig l’amor? La nostra vida sexual al mes va molt bé. No diré les vegades que ho faig a la setmana o al mes, però diré que entre dues i tres vegades a la setmana està molt bé”.

Una de les preguntes que més interessava, però, era la relacionada amb els diners. Belén Esteban és una de les col·laboradores estrella de la premsa rosa des de fa més de 20 anys, el que ha de ser sinònim de molts diners al banc. Ella mateixa ho ha reconegut: “He guanyat molts diners, però també vaig tenir un problema greu i vaig perdre’n bastants… A més a més que vaig haver de pagar 700.000 € a Hisenda. Ara qui em diu diners és el meu exrepresentant, concretament 400.000 €”. Belén ha guanyat moltíssims diners, però assegura que al banc té entre 40.000 i 100.000 €: “No t’enganyaré, he invertit molt en l’empresa. Tinc molts camions i tràilers, així que he de pagar molta benzina i els sous de molts treballadors… Tinc més propietats que diners al banc”.

Pel que fa a la resta d’entrevista, cal destacar el moment de lapsus que va protagonitzar. David Broncano li preguntava sobre les vacunes contra el coronavirus i ella carregava contra el govern de Pedro Sánchez: “Anem molt bé en el tema de la vacunació, però crec que en altres temes estem anant cap enrere i hauríem de tenir un equilibri. Estic orgullosa, però encara queda gent per vacunar-se. Si em preguntes sobre un altre tema del govern, no… No estic d’acord amb el que fan”.

Nou comentari