El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban, defensora d’Isabel Pantoja, demana disculpes a Kiko Rivera
  • CA

Tots els programes, revistes i diaris del cor van plens aquestes setmanes de la guerra que enfronta Isabel Pantoja amb el seu fill, Kiko Rivera. La gran majoria de tertulians i col·laboradors s’han posat al costat del fill de la cantant, però encara n’hi ha que defensen la Pantoja. És el cas de la popular Belén Esteban, que es nega a creure que la cantant hagi pogut trair el seu fill. 

La setmana passada, Belén Esteban va criticar el fet que Kiko Rivera, camí de casa del seu oncle Riverita -a qui anava a visitar després de molts anys sense relació amb la família Rivera-, passés davant de Cantora i no entrés a veure a la seva àvia, que està molt delicada de salut.

La col·laboradora de ‘Sálvame’ no criticava el fet que el DJ anés a conèixer al seu oncle, però li va semblar malament que no tingués el mateix gest amb la seva àvia. A Kiko li va molestar aquest comentari, i així ho va dir en directe durant la seva intervenció al programa ‘Viva la Vida’, i Belén Esteban no va dubtar. La col·laboradora es va disculpar a través d’un whatsapp i ell ho va acceptar: “Em va dir ‘Belén, això és molt difícil, estàs disculpada’”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa