El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban crea una marca de decoració: les espelmes, a 40€
  • CA

Belén Esteban no està contenta amb el dineral que guanya cada mes gràcies a la seva feina a ‘Sálvame’. Sembla que en vol encara més, per la qual cosa ha decidit provar sort en el món empresarial. Curiosament, l’àmbit escollit no té res a veure amb res del que ha fet fins ara… I és que acaba de dissenyar una col·lecció d’espelmes.

Els seus seguidors s’han quedat bocabadats davant del sorprenent anunci de la col·laboradora. Esteban ha creat una pàgina web en la qual ha posat a la venda tres tipus d’espelmes, en el marc d’una col·lecció de disseny d’interiors anomenada ‘Belén Esteban Home Deco‘. Té previst afegir més complements de decoració més endavant, però abans caldrà veure quina acollida té aquest primer llançament.

Es tracta de tres espelmes d’estètica moderna, tapades amb la campaneta de vidre que tant de moda està. Ofereix tres olors: a cítric, a fusta d’oud (més intens) i una altra més floral. Totes estan fetes amb cera de soja, per la qual cosa anuncia que dura un 50% més que les normals. Amb una etiqueta daurada amb el seu nom, d’estil molt fi.

Productes de la web de Belén Esteban Web oficial

Productes de la web de Belén Esteban 

La idea és original i de ben segur que els seus seguidors es llancen a massa a comprar les seves espelmes. Ara bé, no s’ha lliurat de les crítiques… Per què? Per culpa dels preus, ja que les espelmes costen entre 35 i 39 €, un preu molt elevat tenint en compte com són. 

Després de signar col·laboracions amb marques de roba, de joies, de sabates i fins i tot de cases d’apostes, Belén Esteban s’atreveix a muntar la seva pròpia. Caldrà veure quant d’èxit té i quins són els següents productes que creï. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa