El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una excompanya de Belén Esteban la deixa verda: “Viure amb ella va ser una tortura”
  • CA

Belén Esteban ha estat la reina de la premsa del cor durant més de dues dècades. En aquests anys ha fet amistat amb molts col·laboradors de Telecinco, però també ha generat ràbia pel camí. Són molts els companys que s’han enfrontat a ella, el que allarga la llista de detractors. Entre ells es troba Chari Lojo, concursant de Gran Hermano 12, GH El reencuentro i Gran Hermano VIP 3. Va ser en aquesta última edició quan van coincidir l’Esteban i ella, una convivència en la que es van dir de tot. No van congeniar gens, tal com demostra el que diu Chari en una entrevista d’avui a Outdoor: “Belén no hauria d’haver guanyat GH. En aquest reality s’hauria de premiar a convivència i la companyonia i ella, en això, no guanyava ni de broma. A més a més, ella va voler abandonar el dia de la primera gala. Això és viure l’experiència amb ganes? Ara bé, tampoc no em va sorprendre que acabés guanyant tenint en compte que la van fer guanyadora de ¡Más que baile! quan ella menys ritme no podia tenir”.

Assegura que sempre han tingut un tracte cordial, encara que no parla gaire bé d’ella: “Viure amb Belén Esteban va ser una tortura. No conec cap persona més egocèntrica. Ella està acostumada a tenir tot el que vol, a ser la protagonista allà on va i a què ningú no li digui absolutament res. Es creu que està per sobre de la resta i que la seva opinió impera. Jo no volia fer el que ella volgués, així que tenia clar que no li agradaria la meva presència. Si té tanta popularitat és perquè ha estat un personatge mediàtic molt fort durant molts anys. Ara bé, realment no puc comprendre com algú pot donar suport a una persona maleducada, inculta i que a sobre s’enorgulleix d’allò”.

Belén Esteban i Chari van coincidir a Gran Hermano VIP / Telecinco

Chari va abandonar la feina a televisió per ser funcionària de presons, un canvi de vida que diu que l’ha fet molt feliç: “Ara em dedico a controlar les càmeres i sóc qui obre i tanca les portes”. Amb les declaracions crítiques contra Belén Esteban obre la porta a què la truquin de Telecinco per ser entrevistada, el que queda clar que li agradaria.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Sr. Floïd a agost 27, 2021 | 08:34
    Sr. Floïd agost 27, 2021 | 08:34
    A veure, una mica de respecte per la Esteban, que es l'amor platònic del Vendetta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa