El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban contra Kiko Matamoros: “Juga brut i no és honest”
  • CA

Belén Esteban ha tornat al plató de Sálvame després de les vacances, una reaparició en la que s’enfrontava a molts temes pendents. La tertuliana no ha defraudat i ha deixat clar tot el que pensa sobre el que han parlat els seus companys aquests últims dies, unes bombes que han cridat molt l’atenció. Generava molta expectació la seva opinió, especialment, sobre l’explosiva entrevista de Jorge Javier Vázquez. En ella, criticava a alguns dels col·laboradors sense cap mena de pietat. Què en pensa Belén? Que no ha estat molt encertat: “Jo mai no hauria fet una exclusiva parlant dels meus companys, però entenc que ell ho hagi fet ara”.

I d’aquí, a deixar anar frases lapidàries sobre més gent. Ha estat molt crítica amb Kiko Matamoros, el que últimament està deixant caure que voldria marxar del programa: “Kiko no està sent honest amb la productora. Si realment no estàs a gust, no entenc per què has d’esperar fins a desembre per marxar quan se t’acabi el contracte. Crec que té un pla B laboral, perquè Kiko és llest i no fa res sense pensar en les conseqüències. Que marxés del Deluxe de la manera en la que ho va fer és jugar brut. Diria què ha passat, però no puc. Només diré que la productora l’ha ajudat i ha fet coses per ell, així que crec que és un ingrat“.

Belén Esteban no es talla en la seva reaparició a Sálvame / Telecinco

De Rosa Benito ha dit que considera que és una “traïdorenca” i que ha d’anar amb compte quan critica Sálvame, ja que no se sap si acabarà treballant amb ells. Una Belén Esteban que ha tornat amb les piles carregades i ganes de contestar a tothom que ha tingut algun tema en els últims dies de la seva absència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa