La quarantena de Belén Esteban: “Vull aprofitar per quedar-me embarassada”

Belén Esteban ha pres la decisió d’aïllar-se i no anar a treballar a ‘Sálvame’ durant els 15 dies de quarantena. La col·laboradora és una persona de risc, ja que pateix diabetis i el seu marit és treballador sanitari: “El missatge que vull donar és que jo podria estar ocupant un llit i quina necessitat hi ha? Jo tinc un problema i era molt perillós tant per mi com per la gent que m’envolteu. De moment estic bé, no tinc res”. 

Els col·laboradors han aprofitat per preguntar-li a la companya a què dedicarà totes les hores que estarà tancada a casa: “El meu marit no està preparat… Jo sóc molt activa, tinc una rutina diària en el qual esmorzo amb les meves amigues però ara no ho puc fer”. 

Explica que s’entretindrà “ordenant armaris, llegint i mirant pel·lícules”. Ara bé, aquestes no seran les úniques ocupacions que la mantindran ocupada: “Vull ser mare. Ja li he dit a Miguel, que com estaré quinze dies a casa…”. Una actitud que ajudarà al baby boom  que molta gent creu que derivarà aquesta crisi.

Belén Esteban a 'Sálvame'   Telecinco

Belén Esteban a ‘Sálvame’ / Telecinco

Sigui com sigui, el que és destacable és que hagi decidit fer cas a les recomanacions del govern i se sumi a la campanya de quedar-se a casa. 

Nou comentari