El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban confessa qui vol que guanyi “Supervivientes”
  • CA
 

 

La col·laboradora del programa “Sálvame” Belén Esteban ha confessat aquest dilluns qui vol que guanyi el concurs de Telecinco “Supervivientes”. Ha estat durant l’emissió de “Sálvame” que Belén ha dit que preferiria que guanyés el concurs José Luís que Laura Matamoros, filla del també col·laborador del programa Kiko Matamoros. “Quan he tingut el problema amb Toño Sanchís ni Diego ni Laura m’han donat suport, i han vingut a la tele”, ha argumentat Belén. 

“Ja està bé. I no els hi tinc en compte, els tinc afecte. Kiko Matamoros diu que a la seva filla li farà mal saber que jo no li he donat suport, i ho entenc, perquè jo tinc una molt bona relació amb ella, tot i que no anem ni a dinar ni a sopar, però ens truquem de tant en tant”, ha continuat explicant Belén. Matamoros responia sorprès: “M’he quedat molt rallat amb això que has dit. No sé si han tingut oportunitat de defensar-te públicament i dubto que si l’han tingut no hàgin dit que estaven del costat de Belén, perquè tots dos van fer fora a Toño del seu costat. M’estranya molt”. 

 

Fes clic aquí per veure el moment en què Belén Esteban i Kiko Matamoros es discuteixen perquè la col·laboradora hagi donat suport a un altre concursant de “Supervivientes” i no a la seva filla.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa