Belén Esteban, condemnada a pagar 10.000 € a una companya

El jutjat acaba de notificar a Belén Esteban que ha perdut el judici que l’enfrontava a la periodista Ángela Portero. L’any 2015, la col·laboradora de ‘Sálvame’ va insinuar en directe que Ángela havia consumit drogues, el que va donar ales a aquesta per denunciar-la per haver atemptat contra el seu dret a l’honor.

L’han condemnat a pagar 10.000 € a la periodista, ja que consideren que va acusar-la de prendre estupefaents sense cap prova i amb la intenció de deixar-la malament: “Aquesta conversa va ser retransmesa en directe i immediatament pujada a Internet i la xarxa, el que va provocar que nombrosos mitjans de comunicació se’n fessin ressò”. Argumenten que aquesta acusació és molt greu i que atempta clarament contra els drets d’Ángela, el que el jutge considera que és cert.

Belén Esteban i Ángela Portero, enfrontades a 'Sálvame'   Telecinco

Belén Esteban i Ángela Portero, enfrontades a ‘Sálvame’ / Telecinco

El problema més greu que denuncien és que aquelles declaracions d’Esteban van comportar el veto d’Ángela Portero a molts programes de televisió: “Va ser vetada en diversos programes en els quals col·laborava fins llavors. Encara que Belén li va demanar perdó en privat, el mal ja estava fet“.

Belén li haurà de pagar 10.000 € per la vulneració del dret a l’honor i intimitat, en concepte de responsabilitat civil per danys morals. La sentència l’obliga, a més a més, a difondre la sentència pels mitjans de comunicació. 

Nou comentari