Belén Esteban carrega contra el govern espanyol pel preu de la llum: “Prou, baixeu una mica la factura”

"Em poso malalta", afirma la tertuliana de 'Sálvame'

Belén Esteban no es calla res. Ja ha avisat en la seva tornada de les vacances que té intenció de dir el que pensa de “tot i de tothom”. I així ha estat. La tertuliana de ‘Sálvame’ ha carregat contra el govern espanyol pel preu de la llum, que continua pujant sense parar i està marcant rècords històrics. Aquest fet ha estat comentat al programa de les tardes de Telecinco amb el periodista David Alemán, i ha estat sentir-ho i Belén Esteban ha esclatat: “Ja n’hi ha prou! Després ningú parla de la llum, quan hi ha alguna cosa, bé que fugen d’estudi tots”, s’ha queixat.

Si la setmana passada els ciutadans es posaven les mans al cap en conèixer que el preu de la llum s’havia disparat, setembre ha arribat més fort, i s’ha estrenat aquest mes amb un nou rècord. “Doncs res, que ningú posi la rentadora, l’aire condicionat… si seguim així arribarem a anys enrere”, ha assegurat la col·laboradora. “Em poso malalta”, ha afegit.-

Però la seva indignació ha anat a més quan David Alemán li ha dit que el govern espanyol s’emportava un 44%: “Al·lucino”, ha exclamat Belén Esteban. “Però com que s’emporten un 44%? On arribarem!”, ha dit molt enfadada. Aquest estiu ha estat a Anglaterra i ha al·lucinat amb totes les ajudes que dóna el govern, als joves, a embarassades… “Prou, renuncieu a aquest 44%, baixeu una miqueta la factura“, li ha demanat al govern de Pedró Sánchez.

Nou comentari