El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Quant costa el vestit de núvia de Belén Esteban?
  • CA

La boda de Belén Esteban i Miguel Marcos ha estat protagonista de totes les revistes del cor d’aquesta setmana. La col·laboradora de ‘Sálvame’ va muntar un enllaç digne de pel·lícula, el que va fer les delícies dels teleespectadors que seguien les novetats a través de la programació especial de Telecinco. 

El secret millor guardat va ser, evidentment, el vestit de la núvia. Sense paraules van quedar-se molts en veure la portada de la revista ‘¡Hola!’, que tenia en exclusiva fotografies d’Esteban a dins de la cerimònia. Va endur-se una autèntica milionada, tot i que no va permetre que publiquessin imatges del marit ni de la seva filla Andrea. Ara bé, com dèiem, el que tothom volia veure era com anava vestida en un dia tan especial. Com era el seu vestit de núvia?

Va triomfar gràcies a un disseny de la sevillana Fátima Álvarez-Ossorio: de tall princesa i màniga francesa, clàssic, confeccionat en encaix Chantilly i aplicacions de flors. Anar sense vel? Tot un encert, a més a més, ja que deixava que l’afavoridor recollit lluís així com les joies, unes arracades d’or blanc i cascada triple de diamants. 

El vestit de núvia de Belén Esteban, portada '¡Hola!'

El vestit de núvia de Belén Esteban / ‘¡Hola!’

Anava molt guapa, però la pregunta que ara es fan molts és quants diners es va gastar en aquest model. ‘Vanitatis‘ té la resposta, ja que ha tingut accés al llistat de preus de la dissenyadora. El resultat? Un preu molt més baix del que alguns pensaven: entre 2.600 i 2.800 €, una xifra baixa tenint en compte els preus dels vestits de marca. Una autèntica ganga que hauria trobat en el taller d’una dissenyadora sevillana que va permetre-li el que més volia, que les fotos del vestit no es filtressin a la premsa. 

Un cop aquest dubte resolt, només cal sumar tota la resta de despeses per saber el total de diners que s’han deixat en aquesta boda. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa