El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les millors anècdotes de la boda de Belén Esteban
  • CA

Belén Esteban i Miguel Marcos ja són marit i muller. La boda de la col·laboradora de ‘Sálvame’ estava envoltada d’una gran expectació mediàtica, el que s’ha demostrat amb la programació especial que ha fet Telecinco. ‘Viva la vida’ ha gravat l’arribada dels convidats, que han escollit uns looks? molt cridaners. Mentre que el ‘Deluxe’ ha fet un especial en el qual han anat fent entrevistes sobre el terreny als col·laboradors convidats i han comptat amb la presència de Jorge Javier Vázquez i Rafa Mora, que sortien de la boda per anar a plató a explicar-ho tot.

Jorge Javier Vázquez, camí de 'Sábado Deluxe' Telecinco

Jorge Javier Vázquez, camí de ‘Sábado Deluxe’ / Telecinco

Gràcies a això hem pogut conèixer alguna de les anècdotes més divertides de l’enllaç. Primer de tot, el lapsus que ha tingut Esteban durant els vots nupcials: i és que en comptes de prometre ‘fidelitat’, ha promès ‘felicitat’. Una equivocació que hauria fet molta gràcia als convidats, tal com ha explicat ella mateixa en una intervenció telefònica en directe amb el programa.

Eren les seves primeres paraules com a dona casada, un discurs que aprofitava per deixar clar que era la dona més feliç del món: “M’ho estic passant molt bé. Ara em canviaré de vestit per a la festa. M’he sentit molt tranquil·la. Ha estat tot molt bé, molt maco, desitjant compartir-ho tot amb la gent… Aquesta és la boda que jo volia tenir, tant jo com el meu marit. M’encanta dir que és el meu marit“. 

Belén Esteban i Miguel Europa Press

Belén Esteban i Miguel / Europa Press

Però el discurs que més ha cridat l’atenció ha estat el de la seva filla, el d’Andreíta. La jove ha volgut dedicar unes paraules als nuvis, quan ha aprofitat per sorprendre tots i enviar un dard enverinat al seu pare, Jesulín de Ubrique: “Li ha agraït molt a la seva mare el paper que ha tingut com a mare i ha ressaltat l’absència paterna que ha tingut, en recalcar un parell de cops les gràcies que li donava per l’educació materna que ha rebut”, explicava Jorge Javier. 

Jorge Javier a 'Sábado Deluxe' Telecinco

Jorge Javier a ‘Sábado Deluxe’ / Telecinco

El presentador ha relatat que Miguel va entrar amb la cara “descomposta” dels nervis: “Semblava que s’anava a fer una operació a vida o mort. Quan ha aparegut la núvia, ell ens ha fet plorar”. El millor de la boda? El menú, amb salmorejo, sorbet, ostres, croquetes, pernil, filet. I que els hagin obligat a deixar els mòbils, curiosament: “Ha estat un dels grans encerts. Se’ns ha oblidat què és una festa sense mòbils. La gent relacionant-se perquè no estan pendents del telèfon i les fotos”. 

Els col·laboradors de Telecinco Sálvame

Els col·laboradors parlen en directe / Sálvame

Lydia Lozano, visiblement contenta i ballant fins i tot sense música, mentre que Laura Fa perdia una sabata. Quines més anècdotes revelarà la milionària exclusiva que ha venut Esteban?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa