El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban avisa a Sónsoles Ónega sobre Rosa Benito: “És una traïdora”
  • CA

Igual que va fer Kiko Matamoros quan va tornar de les seves vacances, en les quals va tenir molt de temps per a reflexionar, Belén Esteban ha tornat del seu tradicional mes de descans amb moltes ganes de parlar a ‘Sálvame’. En concret, desitjant “dir tot el que pensa sobre tot i sobre tots”, començant per la polèmica que s’ha generat entorn de la figura d’Amador Mohedano.

María Patiño li va demanar a Belén Esteban que no es pronunciés sobre la suposada conversa que totes dues van tenir en els passadissos de Telecinco amb Amador Mohedano -i on ell hauria confessat que Ortega Cano li va donar “mala vida” a Rocío Jurado- , però a Belén li cremava la boca, com a mínim pel que fa referència a Rosa Benito.

La setmana passada, quan van ingressar a l’hospital a Amador Mohedano, la seva exdona i col·laboradora del programa de ‘Ya es mediodía’ va dir que estava farta que ‘Sálvame’ “tregui merda”, referint-se a la revelació de la conversa d’Amador que havia fet María Patiño.

Aquest comentari li va semblar molt malament a Belén i, per això, li ha enviat un missatge molt clar a la seva actual cap, Sonsoles Ónega: “Li aconsello a Sonsoles que cuidi el seu plató, no sigui que Rosa se’l carregui com va fer amb ‘Sálvame’, és una traïdora“.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa tres cagarros a setembre 04, 2021 | 22:08
    M'importa tres cagarros setembre 04, 2021 | 22:08
    M'importa una merda (amb mosques )

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa