El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban, molt angoixada per l’estat de salut de la mare
  • CA

Belén Esteban està molt angoixada. La crisi pel coronavirus l’ha obligat a quedar-se confinada a casa, ja que com a diabètica i parella d’un tècnic sanitari, forma part de la població de risc. No tornarà al plató de ‘Sálvame’ fins que tot hagi passat, però això no impedeix que vagi connectant en directe amb ells per explicar com es troba.

Aquest dimarts va confessar que havia decidit aprofitar aquests dies a casa per intentar quedar-se embarassada. Una notícia que il·lusionava els seus companys, abans que esclatés a plorar angoixada. Per què? En estar preocupada i saturada davant la xifra de contagiats que no para d’incrementar-se.

Una de les seves principals preocupacions? L’estat de salut de la seva mare, que està tancada a casa a Benidorm. Estar lluny d’ella està matant la col·laboradora: “Estic més preocupada per la meva mare, perquè està a Benidorm. No tenir-la al meu costat és el que més mal em fa. No tinc por… però estic una mica inquieta. Penseu que el meu marit treballa en el sector sanitari i és perillós. Els hi han donat tot l’equip necessari i estan molt conscienciats, per això…”. 

Belén Esteban, preocupada Telecinco

Belén Esteban, preocupada / Telecinco

“El meu endocrí ha estat molt insistent. No he de sortir de casa per res, res, res. Durant el dia vaig llegint, mirant la televisió, alguna pel·lícula… Tinc una cinta de caminar a casa i m’hi poso perquè necessito fer exercici per la meva malaltia. Però trobo molt a faltar anar a la feina. És el primer cop que he plorat per no anar a treballar. Em trobo bé, però tinc les meves rutines i trobo a faltar anar a la feina perquè sóc molt activa”, deia visiblement emocionada.

El seu company Jorge Javier Vázquez acabava la connexió amb una reflexió: “Estic convençut que quan tornem a la rutina ningú no es queixarà de venir a treballar perquè ens sentim privilegiats i som conscients d’això”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa