Belén Esteban adverteix a María José Campanario: “Esclatarà la tercera guerra mundial”

La col·laboradora de 'Sálvame' ha reaccionat a unes paraules que ha escrit la dona de Jesulín Ubrique a les xarxes socials

Uns periodistes del programa ‘Socialité’ han alertat a la col·laboradora de ‘Sálvame’ Belén Esteban d’un text que María José Campanario, actual dona de Jesulín de Ubrique, ha escrit… Ho han fet durant una pausa publicitària del programa que presenta Jorge Javier Vázquez, i en tornar de publicitat, Belén ha interromput el programa per a fer-li un clar missatge.

“María José Campanario, prou ja, que m’estic callant, que no vull entrar, que porto molt de temps sense entrar. Prou ja, perquè pot esclatar la tercera guerra mundial, així que millor que tothom estigui tranquil”, ha esclatat la col·laboradora estrella de ‘Sálvame’. “No provoquis perquè salti, perquè després tota la seva família es pensa que la que parla soc jo”, ha continuat explicant.

Davant la sorpresa dels seus companys que preguntaven que havia passat, ella ha respost: “Es que no ho vull desgranar, però ha escrit cosetes”. “Es que ja n’hi ha prou, perquè després el seu marit es pensa que soc jo la que parlo, i sempre la culpa la tinc jo, però aquí tirem la pedra i amaguem la mà”, s’ha queixat la col·laboradora”.

“No penso entrar en el teu joc. Jo he parlat durant molt de temps, però ja no… Que passis bon cap de setmana, que siguis molt feliç“, deia Belén a Campanario amb ironia. I seguidament es referia a Jesulín: “L’altre està tot el dia al camp i no s’entera ni del NO-DO, i quan passes coses li diuen que soc la que he parlat”. “Que pesada!”, ha exclamat finalment.

Nou comentari