Belén Esteban aclareix si tornarà a ‘Sálvame’ després de la gran discussió amb Jorge Javier

"Això és com un matrimoni, i jo entenc que la gent se sorprengui, parli,... però ja n'hi ha prou", s'ha queixat la col·laboradora

Després de la forta discussió que van mantenir la setmana passada en directe Jorge Javier Vázquez i Belén Esteban, la col·laboradora no ha tornat al programa de les tardes de Telecinco, ni ha fet cap aparició a cap altre mitjà de comunicació. Però aquest dijous ha fet les seves primeres declaracions després de la polèmica, i ho ha fet en unes declaracions a les càmeres de ‘El Programa de Ana Rosa’, que l’esperaven a l’entrada de casa seva. “Estic molt bé”, ha començat dient l’ex de Jesulín de Ubrique.

En aquest context, la col·laboradora de ‘Sálvame’ ha parlat del seu futur professional: “Continuo treballant a ‘Sálvame’, no entraré a comentar res del que s’ha dit, com això de que marxo a ‘Viva la vida’, però estic bé…”. Després, visiblement emprenyada, ha afegit: “Mira quina casualitat que ara vaig a Telecinco, jo segueixo a la meva productora en la qual porto 12 anys”.

“He d’anar a fer unes coses de la tele, clar que em veureu, estic molt bé, porto 20 anys amb Jorge Javier i això que es diu que deixaré ‘Sálvame’ i marxo a ‘Viva la vida’… ai, si us plau!“, ha tornat a insistir exclamant Belén Esteban. A més, ha explicat que aquests dies els ha passat amb la seva mare, que s’ha desplaçat a Madrid per visitar diferents metges.

Preguntada per si ha parlat amb el presentador badaloní, ha estat contundent: “El que jo parli o no parli amb Jorge… Creus que ho explicarem? Això és com un matrimoni, i jo entenc que la gent se sorprengui, parli,… però ja n’hi ha prou“. En relació a l’interès de Carlos Herrera i l’última petició per a ser col·laboradora del seu programa a Cope, Belén Esteban ha reconegut l’interès i ha donat les “gràcies” per l’oferta.

Nou comentari