El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban aclareix si tornarà a ‘Sálvame’ després de la gran discussió amb Jorge Javier
  • CA

Després de la forta discussió que van mantenir la setmana passada en directe Jorge Javier Vázquez i Belén Esteban, la col·laboradora no ha tornat al programa de les tardes de Telecinco, ni ha fet cap aparició a cap altre mitjà de comunicació. Però aquest dijous ha fet les seves primeres declaracions després de la polèmica, i ho ha fet en unes declaracions a les càmeres de ‘El Programa de Ana Rosa’, que l’esperaven a l’entrada de casa seva. “Estic molt bé”, ha començat dient l’ex de Jesulín de Ubrique.

En aquest context, la col·laboradora de ‘Sálvame’ ha parlat del seu futur professional: “Continuo treballant a ‘Sálvame’, no entraré a comentar res del que s’ha dit, com això de que marxo a ‘Viva la vida’, però estic bé…”. Després, visiblement emprenyada, ha afegit: “Mira quina casualitat que ara vaig a Telecinco, jo segueixo a la meva productora en la qual porto 12 anys”.

“He d’anar a fer unes coses de la tele, clar que em veureu, estic molt bé, porto 20 anys amb Jorge Javier i això que es diu que deixaré ‘Sálvame’ i marxo a ‘Viva la vida’… ai, si us plau!“, ha tornat a insistir exclamant Belén Esteban. A més, ha explicat que aquests dies els ha passat amb la seva mare, que s’ha desplaçat a Madrid per visitar diferents metges.

Preguntada per si ha parlat amb el presentador badaloní, ha estat contundent: “El que jo parli o no parli amb Jorge… Creus que ho explicarem? Això és com un matrimoni, i jo entenc que la gent se sorprengui, parli,… però ja n’hi ha prou“. En relació a l’interès de Carlos Herrera i l’última petició per a ser col·laboradora del seu programa a Cope, Belén Esteban ha reconegut l’interès i ha donat les “gràcies” per l’oferta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa