El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban abandona el plató de ‘Sálvame’ per les constants crítiques a Anabel Pantoja
  • CA

Era del tot previsible: el casament d’Anabel Pantoja i Omar Sánchez a l’illa canària de La Graciosa havia de ser el tema principal dels mitjans de comunicació dedicats al món del cor durant les properes setmanes. I un dels programes que més ho està explotant és precisament ‘Sálvame’, on treballa com a tertuliana la neboda d’Isabel Pantoja. Ha estat aquest dilluns quan hi ha hagut un incident amb Belén Esteban al plató del programa de les tardes de Telecinco.

Les crítiques a Anabel Pantoja, sumades a les constants interrupcions, acabaven amb la paciència de la col·laboradora, que decidia abandonar el plató de ‘Sálvame’ “farta” de la polèmica pel casament de la seva companya i íntima amiga. “Els tens quadrats…”, es queixava davant dels comentaris del presentador, Jorge Javier Vázquez.

Omar Sánchez i Anabel Pantoja | Europa Press
Omar Sánchez i Anabel Pantoja | Europa Press

“Tu ets la protagonista, parla que tu ets la que vas deixar la platja plena de merda”, criticava Rafa Mora a Belén Esteban, fent referència a una informació que havia donat Jorge Javier Vázquez, i ella esclatava immediatament. La col·laboradora de ‘Sálvame’ abandonava el plató molt emprenyada i es queixava davant del director i de Jorge Javier Vázquez: “No he acabat, i estic farta! És que faci el que faci… ha estat un casament meravellós, però com que no em deixeu acabar de parlar… Només volia dir que Anabel no és qui ha donat bufetades a ningú, sinó que qui ho va fer va ser Isa Pantoja”.

“Estic del casament…”, insistia en queixar-se Belén Esteban, que deixava clar que s’ho va passar d’allò més bé: “Que diguin el que vulguin, jo m’ho vaig passar de puta mare, vaig menjar, vaig beure, vaig ballar i em vaig divertir. Es que sembla que tot estigui malament”. “Tu creus que la vaig posar malament?”, li preguntava Jorge Javier Vázquez, en relació als comentaris que el presentador va fer durant el programa ‘Sábado Deluxe’, i ella responia, amb sincerat: “Home, feíeu unes brometes… que si el casament va ser trist,…”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa