La cantant Bebe, sense filtre: “El més fàcil és ser un amargat i dir que la culpa és dels altres”

L'artista ha concedit unes declaracions molt controvertides en la promoció de la seva nova sèrie

Bebe torna al món de la interpretació de la mà de Movistar +, que l’ha escollit com a protagonista de la seva nova sèrie. La cantant, coneguda des de l’exitós llançament d’Ella, ha concedit una entrevista a El Mundo en la qual torna a mostrar-se sense cap mena de filtre a l’hora d’opinar sobre tipus de temes.

“Ser lliure i ser feliç costa més. El més fàcil és ser un amargat i una víctima de la societat perquè així pots dir que la culpa és dels altres. “És que no treballo”, diuen. Anda i ves a prendre per cul. Aixeca’t! El que és difícil és posar-hi ous, aixecar-te cada dia tinguis o no feina i tirar endavant els teus fills”, diu Bebe en unes controvertides declaracions.

I prossegueix amb la seva crítica a la societat: “Si fos per algunes persones, el millor seria que estiguessis tot el dia amargada i plorant amb el fuet. Perdó? No, si us plau. Una ha d’evolucionar. La vida té moments per a la tragèdia i per a tot. Jo sóc d’aquelles que veu llum al final del túnel sempre”.

La cantant encara no entén l’èxit de la seva cançó Malo: “Va arribar en un moment en el qual jo estava desesperada. Em preguntaven que com ho havia escrit i no és que tingués una lletra molt elaborada com per no imaginar-te la moguda. El que els hagués encantat és que jo fos una dona maltractada. No, gràcies, no era necessari. Per mi la música és pura medicina, sense ella estaria boja”.

Com ha viscut aquests mesos de pandèmia? “Molt trista i molt malament, la veritat. Encara estic gestionant les emocions. A principis d’any vaig dir-me a mi mateixa que res no està bé, que molta gent ha mort i ho ha fet sola. Hi ha molt de silenci i molt de dolor. Ningú no respon. No sé què ens està passant, però no està bé. En el meu cas, l’única cosa bona que ha comportat és que he pogut estar més temps amb la meva filla. Ara bé, crec que és un horror que els nens hagin d’anar amb mascareta perquè és com enviar-los a la cambra de gas”.

També es mostra molt crítica amb els insults que reben els cantants: “Ens tracten com si fossim assassins en sèrie. És molt fort, treballes i t’exposes amb tot el teu amor. Pot no agradar-te, però no m’afusellis. Tenim una autocensura imposada molt forta”.

Nou comentari