El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La cantant Bebe sorprèn i indigna amb una crítica radical cap a les feministes
  • CA

Feia molt que no se sabia res de Bebe, una de les cantants amb més repercussió durant la passada dècada. El seu èxit més important? Segurament la cançó Malo, en la qual critica la violència de gènere. Molts la van considerar com una de les primeres famoses que es declaraven públicament com a feminista, raó per la qual avui sorprèn tant el missatge que ha publicat a Instagram.

D’un temps ençà està allunyada de la primera línia mediàtica, però això no ha impedit que es fes viral un escrit que va compartir amb motiu del dia de la dona. Unes paraules molt controvertides que li han generat crítiques ferotges: “Feliç dia a totes les dones que des de fa molts anys vam preparar el camí perquè un munt d’eixelebrades s’ho trobessin tot fet i poguessin sortir a cridar que volen tornar soles i borratxes a casa. Feliç dia a les dones que sabíem que podíem ser iguals sense odi, que vam estudiar i treballar amb companys i que vam tornar a casa amb amics, que cuidem els nostres homes perquè volem i perquè ens cuiden”.

Un crit de guerra contra les feministes de les noves generacions: “Feliç dia a les dones que van saber escoltar un “guapa” amb un somriure i un rubor i, per últim, feliç dia a totes les dones que no necessitem una manifestació per saber que som iguals”.

Com era d’esperar, moltes de les seves seguidores han omplert la xarxa de missatges plens d’estupefacció en veure que un dels referents feministes considera que la nova corrent és massa radical. Li han dit de tot i l’allau d’insults ha estat important. La cantant de moment no s’ha pronunciat, així que caldrà esperar per veure com reacciona a aquest enrenou.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa