Beatriz Tajuelo: “La ruptura amb Albert Rivera va ser molt dolorosa”

Beatriz Tajuelo va ser parella d’Albert Rivera, i ara ha donat un gir professional a la seva vida i ja ha passat pàgina dels cinc anys de relació que va mantenir amb l’exlíder de Ciutadans. En una entrevista a la revista ‘Semana’, reconeix que d’aquells anys “guardo molts records i la majoria són molt bons. Vaig viure unes experiències úniques per a una noia de la meva edat”. Per a ella, el millor és que s’emporta “a moltíssima gent a la qual estimo, encara que cal dir que alguns es van quedar pel camí, però molts segueixen en el meu nou rumb, i això és l’important”.

A més, assegura que Rivera és l’home que més l’ha marcat: “T’ho puc afirmar mil vegades. Però per molts motius, amb tot el meu respecte a les meves altres parelles, era una vida tan diferent a l’habitual, tan intens tot… Que quatre anys es van convertir en tota una vida. L’acompanyava a tants llocs… I al final la ruptura també va ser bastant dolorosa i el continuar veient-lo en els mitjans de comunicació, en les revistes i les teles, m’ha marcat moltíssim”.

Tajuelo explica que “quan era la meva parella i el veia en la tele era d’allò més normal, però quan va deixar de ser-ho i el continuava veient contínuament… A més, tot això va coincidir amb diverses campanyes electorals, i havia de veure la seva imatge cada dos per tres. És més, et t’explicaré una anècdota que mai he explicat. En la parada de metro més pròxima a casa meva, que és el transport que agafo diàriament per a anar al centre, tot just sortir em trobava amb un pòster de tamany natural d’ell i la seva campanya. Era com si em perseguís la seva imatge tota l’estona. Va ser molt fort…”

Nou comentari