Canvi de vida radical de Beatriz Tajuelo, que debuta a la passarel·la

L'exparella d'Albert Rivera ha aprofitat l'expectació mediàtica que l'envolta per provar sort en el món de la moda

Beatriz Tajuelo va guanyar fama gràcies a la seva relació amb Albert Rivera, encara que mai no havia parlat tant amb la premsa com des del moment en què van tallar. L’empresària va aprofitar l’expectació mediàtica per convertir-se en influencer i des de llavors és habitual veure-la a photocalls. Apassionada de la moda, va canviar de feina i va començar a col·laborar amb una revista de Menorca en la que es descrivia a si mateixa com una experta en gastronomia, moda i viatges. No contenta amb això, ara ha anat un pas més enllà i s’ha estrenat com a model. Tothom s’ha quedat amb la boca oberta en veure-la desfilar per la passarel·la de la setmana de la moda de Madrid.

“Avui és el dia de complir somnis”, deia a Instagram. Beatriz ha desfilat amb un vestit de núvia de Jorge de la Rosa, una experiència que no oblidarà: “Gràcies a tots aquells que m’heu donat l’oportunitat de gaudir d’un dia tan especial de backstage, nervis dels bons, vestits, maquillatge i perruqueria com si fos una model!“.

Qui li havia de dir que acabaria fent de model per una passarel·la de debò? Beatriz encara no es creu com li ha canviat la vida des que trenqués la relació amb Albert Rivera, qui ara està gaudint de la seva nova faceta fora de la política i com a pare de la seva segona filla. Ambdós han canviat de vida radicalment, però queda clar que cap a millor. Cap dels dos no ha parlat en cap moment sobre la seva relació o la ruptura, els motius de la qual han volgut quedar-se per a ells. Tampoc no se’ls ha tornat a veure junts ni se sap si mantenen bona relació i van parlant de tant en tant. Sigui com sigui, queda clar que la vida els somriu.

Nou comentari