Una exconcursant de ‘Supervivientes’, a urgències per un problema de salut greu: “El dolor no disminueix”

La jove explica quin és el diagnòstic i es mostra desolada pels problemes reproductius que pot generar-li

Bea Retamal tenia els seguidors preocupats des que va publicar una fotografia a l’hospital sense donar moltes explicacions. L’exconcursant de Gran Hermano i Supervivientes ha estat uns dies desconnectada per un problema de salut greu que ara ha volgut explicar. Per tal de fer-ho, ha compartit un vídeo molt sincer en el que apareix acompanyada de la seva parella per donar detalls de què li passa. Entre llàgrimes, la jove confessava que va haver d’acudir a urgències per un mal d’ovaris que no disminuïa.

“En un primer moment em van diagnosticar una infecció d’orina amb inflamació de bufeta. No em van fer més proves i em van donar una medicació que no em va fer efecte. Seguia amb molt de dolor, així que vaig anar a la consulta de la meva ginecòloga. Ella em va fer més proves i va adonar-se que tinc les trompes de Fal·lopi molt inflamades. Em va dir que aquest tipus de dolor no marxa ni en un dia ni en un mes, que hi ha dones que tenen aquest dolor tota la vida”, explicava molt emocionada.

Bea Retamal i Dani expliquen com estan / Mtmad

“El problema és que la doctora m’ha dit que si m’operen, l’opció de ser mare seria més difícil… No puc més, no puc. Aquest és un problema greu“, deia sense poder evitar trencar-se completament. La jove acabava d’iniciar una relació amb un exconcursant de La isla de las tentaciones, qui assegura que l’està ajudant moltíssim en aquest moment tan complicat. Els seguidors de la mediàtica l’han omplert a missatges d’ànims i esperança, tot confiant que aquest malson quedi en un ensurt.

Nou comentari